Van solliciteren tot saneren: zo werkt het
Line
1
Breng een bezoek aan ons bedrijf

Jaco of Evert ontvangen je graag op ons bedrijf om kennis te maken. Maak je dus niet druk voor een uitgebreid sollicitatiegesprek. We geven je een rondleiding en leggen je het werk uit. Na de rondleiding ontvang je een folder waar alles duidelijk uitgelegd staat.

Line
2
Een dagje meewerken?

Vind je het leuk om eerst een dagje mee te werken om te kijken of het werk je bevalt? Meld je dan aan voor een meewerkdag. Tijdens deze dag laten we je het werk beleven op een asbestvrij project.

Line
3
Kennismaking met AVM

Voordat je aan het werk gaat als asbestsaneerder leggen wij je alles uit over AVM door middel van een uitgebreide presentatie. Aan het einde van de dag maak je kennis met ons team. De presentatie wordt gegeven door onze eigen leermeester: Jaco.

Line
4
Theorie en voorbereiding

Voordat je daadwerkelijk aan de slag gaat ga je één dag op cursus. Jaco regelt deze cursusdag voor je. De dag sluit je af met een praktijkexamen. Verder volgen er een medische keuring, fitttesten en een online instructie over vezelveiligheid.

Line
5
Aan de slag

Om kennis te maken met het vak ga je de eerste twee dagen aan de slag onder begeleiding van Jaco. Daarna word je ingedeeld in een team waar je de eerste periode onder begeleiding saneert. Tussentijds maak je opdrachten, waarbij je geholpen wordt door Jaco.

Line
6
Deskundig Asbest Verwijderaar (DAV)

Aan het einde van de leerperiode volgt een laatste theoriedag die afgesloten wordt met een praktijkexamen. Na het behalen van dit examen en het afsluiten van de opdrachten kan je volledig aan de slag als volleerd Deskundig Asbest Verwijderaar.

Line
7
En daarna?

Binnen onze bedrijven bieden we volop mogelijkheden om daarna verder te groeien. Zo kan je je papieren halen voor DTA’er (Deskundig Toezichthouder Asbest) of kan je kiezen voor een kantoorfunctie. En uiteraard kan je ook kiezen voor een functie binnen onze andere bedrijven.